Kostnadsfritt hembesök
Logo
Boka in ett kostnadsfritt hembesök av en av våra köksexperter på Mälarkök.

Kontakta oss »
Om webbplatsen

Koksluckor.info ägs och drivs av Mälarkök. Vi såg ett behov av att informera privatpersoner och företag i Stockholmsområdet, men även i andra delar av landet, om fördelarna med att byta köksluckor kontra att genomföra en hel köksrenovering. Med rätt luckor är det nämligen möjligt att behålla stommarna, och på så sätt spara på både pengar och miljö!

Här på koksluckor.info kan du få info om just köksluckor, hur ROT-avdraget fungerar, vilka material som finns och mycket annat. Du är självklart alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor, du når oss på 08 – 403 908 22. Vi hörs!

Så går det till

Att skaffa nya köksluckor från Mälarkök är både enkelt och smidigt. Vi finns där från början till slut, och hjälper er att välja det som passar er och ert kök bäst. Samtidigt vill vi förstås inte vara alltför påstridiga. I slutändan är det ju ni som ska leva med ert nya kök, och det är ni som bestämmer. Se det hela som ett samarbete, där målet är att ni ska få bästa möjliga nya kök. Här ser ni hela processen kring att byta köksluckor i fyra enkla steg.

Det första som sker efter att ni kontaktat oss är att vi gör ett – gratis – hembesök, där vi tillsammans med er går igenom hur ni vill att ert nya kök ska se ut. Ni kommer att få all hjälp ni behöver, samtidigt som ni får idéer från oss. Ni kommer att få se prover på köksluckor, handtag och bänkar, så att det blir lättare för er att välja. Skulle det ändå visa sig att ni inte riktigt kan bestämma er, så är det inga problem för oss att komma på ännu ett kostnadsfritt hembesök. Det viktigaste är att ni känner er säkra på ert val, så att ni inte ångrar er. Missnöjda kunder är det sista vi vill ha.

När ni sedan bestämt er, så mäter vi ert kök, så att era nya köksluckor ska passa exakt. Dessa tillverkas sedan av fabriker licensierade av oss, för att garantera god kvalitet. När sedan köksluckorna är färdigtillverkade kontaktar vi er igen, för att ta reda på vilken tid som passar er för montering. Denna kommer att ta mindre än en dag, och orsaka minimal störning i er vardag. Mycket enklare än så kan det inte bli; och ni slipper besväret med att montera själva.

Efter att allting är klart, och ert nya kök färdigt, så vill vi gärna komma på ett återbesök. Detta för att inspektera det färdiga arbetet, så att de håller de krav vi har på oss själva. Om våra kunder är nöjda innebär det att de kanske rekommenderar oss till andra, så det ligger verkligen i vårt intresse att leverera bästa möjliga resultat. Vi förstår att vi inte kan leva utan våra kunder, medan våra kunder nog klarar sig utan oss. Därför är det av ren självbevarelsedrift vi tar så väl hand om våra kunder som möjligt. Och, självklart, också ren yrkesstolthet.